Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
14.05.2010 23:39 - Митко защо го направи?
Автор: bloghead Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1150 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.05.2010 23:49


 "Бербатов предаде България", "Бербатов ни изклати".

Първото е заглавието на днескашния Меридиан Мач, който пред мултимилионната си, даже ако не е станала милиардна аудитория, разкри истинския Бербатов. За да не остане по-назад друг култов и титулуван в цял свят вестник "Тема спорт" не спести напълно обоснованите си критики по адрес на българския футболист.

И с право го критикуват Митко. Да изостави българския национален отбор в такъв важен момент, точно преди световното първенство по футбол, за което бяхме сочени до преди ден, два за фаворити за спечелването на така жадуваната трета поредна титла. 

Шокирани от тази изненадваща новина, наставника на националния ни отбор Станимир Стоилов, сочен от мнозина за наследника на Жозе Моуриньо в Интер и президентът на българския футболен съюз Борислав Михайлов, който е и сигурният заместник на Сеп Блатер, отказаха коментар по случая.

След новината от двата български и европейски гранда Левски и ЦСКА направиха изявления, че планираните кампании за привличането на Митко в техните редици през следващия сезон наред със звезди от ранга на Кака, Кристиано Роналдо и Лео Меси се отменят, поради долната постъпка на българския нападател.

Президентът на ЦСКА г-н Борисов, който коментира новината при откриването на най-модерния в света завод за преработка на отпадъци, заяви, че в школата на ЦСКА има достатъчно млади таланти, пред които Бербатов е като кукла барби и те ще успеят да донесат пета поредна европейска титла на армейския отбор.

Собственикът на Левски, видния български адвокат и кандидат за президент на УЕФА Тодор Батков, бе намерен за коментар пред новия шестдесет хиляден ултрамодерен стадион Георги Аспарухов. Тъй като бързаше за среща с настоящия президент на УЕФА - Мишел Платини, единственото смислено нещо, което успя да изрече бе:
- Дис бългериън хомусекшуъл

Друга култова легенда от близкото минало, човекът донесъл куп отличия на България и носител на златната топка за 1989. 1990 и 1991 - Наско Сираков, заяви че българския отбор макар и трудно ще се възстанови от този ненадеен шамар. Лично той се ангажира със своите, известни в цял свят, мотивационни умения, да не позволи това да разконцентрира другите звезди на тима Иван Иванов (който в моемента е пред трансфер от Алания, Русия в Ювентус, Торино), Станислав Ангелов, Живко Миланов и Георги Пеев.

Легендата  Йордан Лечков - Сливнешкия Рудолф Джулиани, човекът, без чиято помощ българският футбол не би достигнал сегашните си висини, каза специално за радио Гонг, че тази новина го е накарала да напусне поста си на кмет на сливенския мултимилионен мегаполис в знак на съпричастност с Бербатов.

За да не останат назад феновете на двата най титулувани клуба ЦСКА и Левски, обявиха, че сливат фенклубовете си в един клуб, чиято основна цел ще е "Да върнем Митко в националния". Идеята за тази кампания се родила спонтанно в привърженици на двата отбора, докато изграждали автобусни спирки по наскорошно завършения аутобан "Цариградско шосе".

За коментар не бе открит единствено премиерът на България и настоящ председател на Европейския парламент г-н Бойко Борисов, който по непотвърдена информация е отлетял с Бойкомобила си при  Бербатов да го разубеждава от взетото решение. 



Тагове:   Митко,   Направи,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bloghead
Категория: Лични дневници
Прочетен: 458280
Постинги: 110
Коментари: 397
Гласове: 1930